KENAY NATTOKINAZA
W skład produktu NATTOKINAZA wchodzi bardzo specyficzny enzym zwany nattokinazą. To naturalny produkt otrzymywany ze sfermentowanej soi poddany procesowi fermentacji, poprzez dodanie do gotowych ziaren soi pożytecznych bakterii Bacillus Natto. Proces fermentacji przy użyciu bakterii Bacillus Natto, sprawia że produkt ten jest bezkonkurencyjny wśród innych produktów sojowych oraz zajmuje pierwsze miejsce na liście produktów poddanych fermentacji pod względem właściwości zdrowotnych. Odkrycia tego niezwykłego enzymu dokonał japoński naukowiec dr Hiroyuki Sumi.
Sfermentowana soja NATTO jest tradycyjnym pożywieniem Japończyków. Między innymi temu właśnie produktowi Japończycy zawdzięczają swoją długowieczność i zdrowy wygląd.
Sposób użycia:
1 kapsułka
Składniki:
Nattokinaza (uzyskana z ekstraktu ze sfermentowanego nasienia soi) 100 mg
Informacja alergiczna: produkt zawiera soję
Producent: JAPAN BIO SCIENCE LABORATORY, Japonia