Narum+ Lecitin służy do utrzymania biologicznej mikroflory jelitowej u dzieci i dorosłych.
Wyjątkowość produktu polega na jednoczesnym wytwarzaniu suchego liofilizowanego szczepu 317/402 „Narine” i świeżego liofilizowanego proszku lecytyny z żółtek jaj.
Wskazania:- wsparcie podczas i po antybiotykoterapii,
- uzupełnienie flory bakteryjnej jelit o bakterie Lactobacillus,
- długotrwały stres.
Składniki: Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine,
liofilizowana masa lecytyny z żółtek jaj,
substancja żelująca: guma gellan,
substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza.
Zalecana porcja dzienna: Dorośli i dzieci powyżej 12 lat: 2-3 kapsułki 3 razy dziennie,
Dzieci w wieku od 6 do 12 lat: 1 kapsułka razy dziennie,
Dzieci w wieku od 3 do 6 lat: 1 kapsułka 2 razy dziennie.
Przechowywanie:Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze nie wyższej niż +10° C w sposób niedostępny dla małych dzieci. W czasie transportu może być przechowywany w temperaturze otoczenia.
Ważne informacje:Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.Nie spożywać przy nadwrażliwości na składniki produktu.
Kobiety w ciąży i karmiące powinny spożywać preparat po konsultacji z lekarzem.
Producent:Invex Remedies
Al. Solidarności 34
25-323 Kielce
Warunki ostrożności i przechowywanieNie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Kobiety w ciąży oraz matki karmiące stosowanie preparatu powinny skonsultować z lekarzem. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.