Noni to powszechna nazwa morwy indyjskiej, tropikalnego drzewa rodzimego dla Wysp Polinezji, zwłaszcza Tahiti i Hawajów. Od ponad 2000 lat polinezyjscy Kahuna lub tradycyjni uzdrowicieli wykorzystywali owoce, liście, łodygi oraz korzenie morwy do produkcji żywności i napojów. Owoce noni mają bardzo charakterystyczny zapach i smak. Sok noni imponuje swoim składem bogatym w witaminy (witaminy z grupy B, witamina C, kwas foliowy, witamina E, beta-karoten), minerały (wapń, potas, magnez, żelazo, fosfor) oraz inne składniki odżywcze, między innymi antyoksydanty, takie jak kwercetyna, wanilina, kemferol, czy skopoletyna.
Sposób użycia:
dwa razy dziennie 30 ml najlepiej pół godziny przed posiłkiem.
Przed spożyciem wstrząsnąć butelką w celu równomiernego rozłożenia cennych, bioaktywnych składników.
Sok nie zawiera konserwantów, dodatku cukru, sztucznych barwników i aromatów.
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 4 tygodnie.
Składniki:
100% sok z owoców gatunku Morinda citrifolia L., 100% organiczny
Czas realizacji zamówienia to 2-3 dni robocze!